mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

vempula
Yleensä henkilö, jota voisi myös kuvata sanalla uusavuton tai laiska. Myöskin aloitekyvytön. Vempulaksi voi syntyä, mutta siihen voi myös ympäristö, kasvatus, koulutus tai sosiaalinen asema vaikuttaa vahvasti.
viemistää
Kun perjantaina tekisi mieli jo lähteä töistä viikonlopun viettoon, niin silloin viemistää. Tämä tarkoittaa kyllä yleensä sitä, kun veri pakenee päästä ja kroppa haluaisi siirtyä vertikaalista horisontaaliseen, huimaamiseksikin on kutsuttu olotilaa.
väkitukko
Henkilö tahi muu olento, jonka tarkoitus on oma asiansa saada muiden selville tai oma tehtävänsä päätökseen vaikka olosuhteet, muut ihmiset tahi olennot, järjen käyttö, yleinen mielipide tai muu sellainen ei tätä edellyttäisi. Ei, väkitukko puskee eteenpäin vaikka olisi "nuttu veressä ja toinen jalka poikki". (Tässä oli ennen linkki YUP-yhtyeen sivuille, mutta olikin sinne ilmestynyt ns. jynkkysivusto. En linkkaa enää...)