mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

modaaminen
Sinisen ledin liimaaminen mihin tahansa.
mopu
Moottoripyörä. Siis ei pyörä, jossa on moottori, vaan kaksi pyörää joissa on moottori. Ei siis molemmissa vaan yhteensä. Yleensä moottorista on myös voimansiirto toiseen pyöristä, jolloin saadaan aikaiseksi liikenneväline. Kerää kaikennäköisiä fiilistelijöitä ympärilleen.
mähli
Työn tulos kun aikataulu ei saa pettää vaikka se petti jo (ks. yrvästää) tai kun ketään ei oikeasti kiinnosta miten joku tehdään. Liukuhihna-ammattilaiset tunnistavat myös sanat makkeli ja makulatuuri, näitä voi myös saada aikaan asiantuntijan aikaisemmin tekemä mähli, jolloin kyseessä on itse asiassa 2. asteen mähli.